Från tanke till tal gör anhalt

Om Anhalt, webbplatser och kontakt

Från Tanke Till Tals logotypFöretaget Från tanke till tal sysslar huvudsakligen med retorik och kommunikation. Datorer och webblösningar har varit en bisyssla som vuxit med åren.

Från en webbplats till flera och Anhalt.se

Karin Holmqvist gjorde 2000 en webbplats till CIF-Sweden och har sedan dess uppdaterat och utvecklat den samt infört andra webblösningar i föreningen där medlemmarnas datorvana är mycket varierande. Nu har man medlemsinformation på nätet och finns på facebook & twitter. För intern kommunikation använder man Dropbox.

Under åren har småföretagare och andra föreningar efterfrågat “hemsidor” och till en början byggdes webbplatserna i HTML men på senare tid har WordPress-plattformen använts allt mer. Det är för denna grupp som Anhalt.se finns.

Från Tanke Till Tal “goes international”

Att det finns en del engelskt material här beror på att det nu kommit kunder utanför Sverige. Efter att ha satt upp ett webbforum för CIF International, hållit workshops om gratis webbresurser för kommunikation, testar vi nu med nationella webbplatser. Det vi ska se är om det fungerar att göra allt, från första diskussionen om upplägg till att webbplatsen ligger ute för allmänt beskådanden, utan att träffas. Detta med personer som inte är så datorvana och i vissa fall även på ett språk, engelska, som inte är modersmål för någon av oss.

Intresserad av en webbplats?

Även om inte webbplatsbyggande är huvudsysslan för Från Tanke Till Tal är nya kunder välkomna. Det som erbjuds är en webbplats med ett anpassat utseende, hjälp med texter och bilder samt en testplats där man kan träna och testa saker innan man lägger ut dem på den offentliga sidan. Domännamnsregistrering, webbhotell och e-postadresser kan ingå om inte det finns sedan tidigare. Support kan antingen ingå i ett paket eller erhållas kostnadsfritt här på Anhalt.se. Om du är intresserad av en webbplats så tag kontakt.

Fyll i kontakformulretKontakta Anhalt.se och Från tanke till tal

 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne (önskvärt)

Ditt meddelande

Skriv in siffran åtta 

Anhalt.se
c/o Från tanke till tal
St Eriksgatan 48 D
112 34 Stockholm