WordPress-tema och mycket mer i ett födelsedagspaket

Apr
2012
02

posted by on På webben, WordPress

No comments

Paket för 29 dollar - värt 500 dollar

Uppdaterad med information om support och uppdateringar

MOJO Themes fyller 2 år och firar det med att sälja ett paket (bundle) med 8 WordPress-template/tema/mallar, 4 Plugins – tillägg, 3 Webbplatser i html och 2 Joomla-template/tema/mallar. Försäljningen pågår i en vecka, slutar på söndag 8 april.

MOJO Themes säger att paketet är värt 521 dollar och det säljs för 29 dollar. Här håller jag inte riktigt med. Om man köper paketets olika delar var för sig så blir det 521 dollar men då ingår support och uppdateringar. Paketet säljs “as is” vilket innebär att man inte får support eller kommande uppdateringar.

Support kanske man kan klara sig utan eller finna på andra ställen men uppdateringar är det nog värre med. Det kan innebära att när WordPress uppdaterar så kan temat sluta fungera som det gjort tidigare. Eller om utvecklaren hittar en bugg i sitt tema och ger ut en uppdatering så kommer man inte att få den. Om man byter tema ofta är detta kanske inte något större problem men det är nog inget för den som tänkt sig att ha en tema-pol för framtida projekt.

Om du är intresserad så vänta inte för länge med att köpa – MOJO Themes Anniversary Bundle

Leave a Reply