Tipsa-dela-följa-knappar (share and follow)

Mar
2012
06

posted by on Diverse, Gratis/freebies, På webben, WordPress

1 comment

Så har det kommit till några knappar under varje post – när jag ändå installerade det på en webbplats jag ger support så la jag till det här också. En riktigt enkel och gratis wordpress plug in (litet program) från Share & Follow.

Det svåraste vara att komma fram till vilket som var ens användarnamn hos bitly om man som jag använde twitter för att logga in. Gör inte det – skapa ett konto “på vanligt sätt” så blir det hela mycket enklare. Bitly används för att förkorta länkarna om någon vill twittra ut ett inlägg eller en sida – gör gärna det.

Uppdaterring: En knapp har försvunnit, Pinterest. Det var en tjänst jag tyckte såg lovande ut men i går kom en tweet från Annika Lidne som visade på ordentliga upphovsrättsproblem vid användandet. Om du funderar på att börja använda Pinterest eller lägga till en knapp på din sida så läs noga vad Chris Martucci har skrivit om upphovsrättsproblem på Pinterest så att du inte ger bort ditt och andras material, och blir betalningsanvarig.

Förutom att ha tipsa-delar knappar kan man ha följa-knappar som glider med sidan i skärmkanten – men så roligt ska vi inte ha det nu.

Några nya bilder har det inte blivit här – all min bildtid går åt till en kurs som snart ska ut på nätet.

1 comment

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply