Nytt tema och kapade mailkonto!

Mar
2012
03

posted by on Diverse, WordPress

2 comments

Ja, efter att ha kört med ett gratistema som inte uppdaterades, och där man ju inte får support, orkade jag inte rota mer i koden så det nu blivit ett wordpress tema som förhoppningsvis ska hålla ett tag. Det är Beauty Clean från Your Inspiration Web. Bilderna här på första sidan är inte mina utan standardbilder i temat – lovar att de snart ska bli utbytta.

Annars har jag ägnat en del tid åt annan form av support, att hjälpa vänner som fått sina hotmail- och yahoo-konto kapade. Klicka på länkar och sedan fylla i sina användaruppgifter ger i bland problem. Ska samla ihop mina erfarenheter och skriva en post vad man ska tänka på om man råkar ut för detta.

2 comments

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply