Ordglob får vara med på ett hörn

Feb
2012
04

posted by on Diverse, På webben

1 comment

OrdGlob Förlag - ny webbplats lanserar Sue Johnsons Håll om migJag har just blivit klar med en webbplats i ren HTML, dvs inte WordPress, för OrdGlob Förlag som just startats och förlagt sin första bok: Sue Johnsons Håll om mig Sju livsavgörande samtal om kärlek.

Förlagets ljusblå logga med vita moln har följts upp med en ljus design, mycket vitt och ljusblått som dekorfärg. Det är en ganska liten webbplats (mindre än 10 sidor) men förhoppningsvis tillräckligt för att fylla sitt syfte.

Sue Johnsons Håll om mig (eng: Hold me tight Seven conversations for a lifetime of love) är översatt av Gun Zetterström och Olle Larkander. Jag tycker att det är trevligt att förlag satsar på att översätta böcker – ett bra sätt att hålla det svenska språket levande inom alla områden.

Innehållet? EFT, emotionellt fokuserad terapi, för par. Håll om mig fungerar både för EFT-terapeuter och som självhjälpsbok för par som vill förbättra sitt förhållande.

1 comment

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply