Låt Google varna om din webbplats blivit hackad

Feb
2012
20

posted by on Gratis/freebies, På webben, WordPress

1 comment

eb yxa på en huggkubbeI helgen hade några större webbplatser hackats och fyllts med länkar till webbplatser som säljer “mediciner för att öka den manliga prestationen”. @qpaqex tipsade på twitter om att man kunde använda Google Varningar (Google Alert) för att hålla koll på om ens webbplats blivit hackad på detta sätt. Han länkade till en artikel på blogstorm (engelska) som beskriver hur man använder Google Alert/varningar för detta ändamål.

Google Varningar är inget skydd mot hackare med ett bra sätt att snabbt få veta om det skett så att man kan agera. Fortfarande gäller att bästa skyddet är att uppdatera WordPress och sitt tema.

1 comment

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply