WP-cookies används på anhalt.se. Acceptera eller gå vidare

Oct
2011
28

posted by on Diverse, På webben, Slider, WordPress

2 comments

Cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Det innebär att du som besöker en webbplats aktivt behöver samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Tidigare räckte det med att det fanns information på webbplatsen om användning av kakor.

Den här webbplatsen, precis som de allra flesta andra webbplatser, måste använda ett del cookies för att fungera ordentligt. Helt ärligt, bara genom att surfa hit (eller till riksdagen.se, polisen.se etc) fick du  några cookies på din dator- så är det på internet. Om kakorna är goda? I vart fall är de inte onda men här kan du få recept på riktigt goda havrekakor.  Cookies är inte något farligt, här kan du läsa mer om dator-kakor.

2 comments

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply