Vivavox.se syns snart på nätet

May
2011
05

posted by on På webben, WordPress

3 comments

Startsidan för vivavox.seNu när Anhalt.se är uppe har jag tagit tag i min kollega, i utbildningar i praktisk retorik för kvinnor och på Stockholms universitet, Viveka Zetterbergs webbplats VivaVox.se. Där ska det bli ett visitkort, dvs en liten webbplats som mest är till för att presenterar företaget.

Naturligtvis är den byggd på WordPress-plattformen så att hon enkelt ska kunna uppdatera den. Tillsvidare är JF3 Maintenance Redirect aktiverad men snart kommer ni att kunna se allt och inte bara startsidan här.

3 comments

Trackback e pingback

  1. Nu syns Vivavox.se på nätet | Anhalt
    [...] påminde mig i en kommentar om att jag i maj utlovat att vivavox.se snart skulle synas på nätet. Då…

Leave a Reply