Facebooksida – helgens arbete

May
2011
04

posted by on Diverse, På webben

2 comments

CIF-Sweden Facebook pageHelgens arbete, en Facebooksida för CIF-Sweden ligger nu ute. När det gäller fb-sidor ska man tänka på att syftet inte är att bedriva verksamhet på facebook även om viss aktivitet krävs för att det inte ska se övergivet ut. Det handlar snarare om att få så många som möjligt att gilla sidan så att antalet kan användas som bevis för att man är omtyckt. Det handlar också om att få trafik därifrån till sin ordinarie webbplats.

Nu får vi se om sidan kommer att gillas av många. När detta skrevs hade 29 personer klickat på Like-knappen. Det innebär i sin tur att sidan kan få en enklare adress. Tyvärr var CIF-Sweden redan upptagen så vi får se vad det blir.

Att sätta upp en sida kan vara lite av ett risktagande. Om många gillar den är det bra reklam men hur bra ser det ut med en sida som bara 3 eller 30 personer gillat? Och hur ska man kunna håll liv i en fb-sida om man har svårt att hålla liv i en egen blogg? Kommentera gärna!

2 comments

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply